پس از طی مراحل قبل- بررسی و ارائه طرح و وایرفریم شدن طرح نرم افزار - و تایید مرحله قبل توسط کارفرما، نوبت طراحی گرافیک اختصاصی نرم افزار می باشد. طراحان گرافیک برآیند با مهارت کامل بر روی نرم افزارهای طراحی و تولید گرافیک نظیر فتوشاپ، کورل، indesign و ... با تبعیت از استانداردها و یونیفرم سازمانی مجموعه شما نظیر رنگ سازمانی و رنگ های مکمل و موارد اینچنین، با دانش و تسلط کامل بر روی روانشناسی رنگ ها و کاربرد رنگ ها در زمینه های صنفی و صنعتی و ... دیگر شروع به طراحی بر اساس وایرفریم به دست آمده می نمایند.
يكي از اصول بسيار مهم و كليدي در طراحي صفحات، توجه به اصل رنگ بندي صفحات و استفاده از رنگ هاي مكمل و تركيبي مطلوبي است كه كاربران بتوانند بر اساس اصل سهولت و جذابيت صفحه ، به مشاهده مطالب آن بپردازند.
اين كه چه رنگي متناسب است ، پرسشي است كه كارشناسان، خيلي پاسخ جامع و كاملي براي ان ارايه نكرده اند و كم تر متخصصات طراحي به مسيله روان شناسي رنك ها در طراحي سايت ، توجه كرده اند.
اما به هر حال يك اصل كلي وجود دارد كه مي گويد : در رنگ بندي يك صفحه ، بايد به اين موضوع توجه شود كه اين رنگ قرار است در چه صفحه اي و با چه موضوعي به كار رود. يعني اصل توجه به عملكرد و موضوعيت، در رنگ بندي مطالب مهم است . سايت هاي دولتي و به طور كل ، سايت هايي با بازديدكننده بسيار بالا ، معمولا از رنك سفيد براي زمينه صفحات و رنگ آبي براي لينك هاي صفحه و رنگ بنفش براي لينكهاي مشاهده شده كه به عنوان default نيز به كار مي رود ، استفاده مي كنند.
سايت هايي كه بيش تر جنبه شخصي دارند ، از رنگ هاي مكمل استفاده مي كنند. مثلا رنگ سبز پر رنگ در كنار سرمه اي ، جذابيت خاصي به سايت هايي با موضوعيت بازرگاني مي دهد . و يا در طراحي سايت هاي كودكان ، از رنگ هاي خيلي شاد استفاده مي شود.
به هر حال توجه به كاركرد كد رنگ ها در طراحي صفحات وب از اهميت مهمي برخوردار است . در ادام اين مطلب ، فقط قصد يادآوري نوع روان شناسي هر رنگ درمخاطبان از ديد روان شناسان داريم و فعلا در مورد اين كه چه نوع رنگي براي چه سايتي مناسب است ، صحبت نمي كنيم. اگر چه اين توضيحات ، خود نيز بيان گر استنتاجات خوبي هستند كه وب مسترها را در گرافيك سايت ، به خوبي هدايت مي كند.